مطالب آموزنده فرانسه فارسی

داستان و مقالات آموزنده به زبان فارسی و فرانسه

مطالب آموزنده فرانسه فارسی

داستان و مقالات آموزنده به زبان فارسی و فرانسه

در این سایت ترجمه حکایت ها و مقالاتی راجع به سلامتی و ورزش و یا زبان از فرانسه و گاهی انگلیسی آورده می شود . در مواردی اصل متن نیز ارائه می شود تا دانشجویان بتوانند متونی را به صورت ترجمه مقابله ای داشته باشند.

طبقه بندی موضوعی

در نظر مردم، آب پز کردن سیب زمینی مثل بازی کودکانه  آسان است. اما در عمل ممکن است آنقدره هم که تصور می شود ساده نباشد.  طرز پخت آن از نظر کلمان شیکارد، سر آشپز بویون پیگال.

بد شستن و مستقیم در آب جوش انداختن و رعایت نکردن زمان پخت گونه های مختلف سیب زمینی عادتهای بدی هستند که افرادی که می خواهند حتما پخت خوبی داشته باشند باید از آن اجتناب کنند. اما اشتباهات رایجی که باید از آن در هنگام  پخت سیب زمینی اجتناب کرد کدامند.{. ..}

شش اشتباه رایج که هنگام پخت سیب زمینی باید از آن اجتناب کرد

پختن سیب زمینی های جوانه دار

قبل از آغاز بحث ردر مورد پختن سیب زمینی یاداوری کوچکی لازم است. سر آشپز کلمان شیکارد توصیه می کند:." الزاما و باید محصولات  با کیفیت را انتخاب کرد." و در مورد سیب زمینی باید قبل از پخت آن مطمئن شد که جوانه ندارد" و دلیل آن اینست که سیب زمینی های جوانه دار برای پختن خطرناک هستند. جوانه های آن دارای مقدار بالای سولانین هستند{ ترکیبات بلقوه سمی که در گیاهان خانواده سیب زمینی دیده می‌شوند} این ماده می تواند برای بدن مضر باشد . پس از آن اجتناب کنید.

پختن همه گونه سیب زمینی با یک روش

هزار و یک نوع سیب زمینی وجود دارد. هر گونه آن به نوع خاصی پخته می شود . ما از سیب زمینهای با پوست نسبتا  کلفت مثل رزوال و شارلوت برای آب پز یا بخارپز کردن استفاده می کنیم. و در مقابل، برای سرخ کردن و پوره کردن از گونه رت، بنجی و یا اگریا که راحتتر قطعه قطعه می شود و لطیف تر است،  استفاده می کنیم و در فر از نوع سمبا و گرنای بیشتر استفاده می شود. 

                                                               

                                                                

                                                                                                                           

آن را در آب غوطه ور نکردن

مرحله ی مهم دیگر که قبل از روشن کردن گاز باید انجام دهید، غوطه ور کردن آنها در آب است. توضیح سر آشپز : " این کار باعث می شود که خاک موجود روی  سیب زمینی ها از بین برود و میکربهای احتمالی از بین برود. این مرحله ی مهمی برای کسانی که نمی خواهند مهمانان خود را مسموم کنند، محسوب می شود.

پختن را با آب جوش آغاز کردن

بنابر نظر سر آشپز، از جمله اشتباهات فاحش که بسیار انجام می گیرد :" همین نکته  پختن را با آبجوش شروع کردن است." "اینکار باعث می شود پوست صدمه ببیند و سیب زمینی وا برود" آشپز توصیه می کند که فرآیند کا ررا با اب سرد آغاز کنید. و برای بدست آوردن نتیجه مطلوب  15  تا 20 دقیقه         آن را روی آتش بگذارید. این  تکنیک کوچک برای اطمینان از آماده شده سیب زمینی بکار ببرید : کارد خود را در سیب زمینی فرو کنید ؛ اگر به راحتی آن را بیرون کشیدید به معنای پخته شدن سیب زمینی است.

پوست کندن آن قبل از پختن

چه کسی تا کنون برای پوست کندن یک کیلو سیب زمینی پا پس نکشیده .کلمان شیکارد روش آسانتری برای اینکار دارد.: آنرا قبل از عمل پختن در ظرف آبجوش قرار دهید وقتی عمل حرارت دیدن تمام شد ، قبل از پوست گرفتن چند دقیقه صبر کنید تا سرد شود. معجزه است تقریبا به یکباره پوستش کنده می شود.

دور ریختن اب آن

آخرین مطلب و البته نه تمام مطلب، سر آشپز با خنده توضیح  می دهد، از آنجایی که تمایل دنیا به  دوباره استفاده کردن از مواد است، ما از آب باقیمانده پخت سیب زمینی دورباره استفاده می کنیم ." البته نه در پخت و پز ، این آب حاوی نشاسته است که برای جذب جرم وشست و شوی زمین سیار مناسب است. این روش ایده ال مادر بزرگها برای{نظافت}   زمینهای کثیف بوده است ." حداقل اینکه "  همانگونه که لاوازیه به زیبایی و درستی گفت :"هیچ چیز از بین نرفته، هیچ چیز هم خلق نشده. از شکلی به شکل دیگر درآمده ".


Six erreurs à éviter lorsque l'on fait cuire des pommes de terre 

Dans l’imaginaire collectif, la cuisson des pommes de terre à l’eau est un jeu d’enfant. En pratique, elle peut se révéler bien plus difficile à réaliser qu’il n’y paraît. Mode d’emploi avec Clément Chicard, chef du Bouillon Pigalle.

 

Mal rincer ses pommes de terre, les faire cuire directement à ébullition ou encore ne pas respecter leur temps de cuisson optimal, sont autant de mauvaises habitudes à proscrire lorsque l’on souhaite réussir sa recette à coup sûr. Mais quelles sont les principales erreurs à éviter ? Florilège, conseils et astuces de Clément Chicard, chef du Bouillon Pigalle.

Cuisiner des pommes de terre germées

Avant d’évoquer les erreurs cuisson des pommes de terre, un petit rappel s’impose.

 «Il faut impérativement choisir des produits de qualité», recommande Clément Chicard. Et en ce qui concerne les pommes de terre, «s’assurer qu’elles n’aient pas germé avant de les cuisiner». Et pour cause : qui dit pommes de terre germées dit danger. Les germes présentent une teneur en solanine élevée et à haute dose, cette substance peut se révéler nocive pour l’organisme. À éviter donc !

 

Les cuire de la même manière

Il existe mille et une variétés différentes de pommes de terre. Et a chacune son mode de cuisson spécifique. «On privilégie les pommes de terre à chair ferme pour une cuisson à l’eau ou à la vapeur, comme la Roseval ou la Charlotte. À l’inverse, pour une purée ou pour des frites, on mise sur de la Rate, de la Bintje ou de l’Agria, plus tendres et plus onctueuses en bouche.» Au four, ce sera plutôt une Samba ou une Grenaille.

Ne pas les rincer

Autre étape importante avant d'allumer le feu de sa gazinière, rincer abondamment ses pommes de terre. «Cela va nous permettre de dire adieu à la terre présente sur le légume et aux éventuels résidus de pesticides», explique le professionnel. Une étape primordiale donc, si l’on veut éviter d’empoisonner ses invités.

Ne pas commencer la cuisson à ébullition

Dans la série des bévues trop souvent commises, selon le professionnel, «celle de démarrer la cuisson de ses pommes de terre à ébullition». Grossière erreur. «La chair risque de s’effriter et de moins bien tenir.» Le chef cuisinier préconise de démarrer le processus à l’eau froide. Compter ensuite en moyenne entre 15 et 20 minutes sur le feu pour un résultat optimal. Sa petite technique pour s'assurer que la préparation est prête ? Planter un couteau au cœur de la pomme de terre. S'il se retire sans difficultés, c'est qu'elle est cuite.

 

Les peler crues

Qui n'a jamais voulu reculer face à un kilo de pommes de terre à éplucher ? Clément Chicard a une technique bien plus simple : les fait cuire au préalable dans une casserole d’eau bouillante, puis une fois la cuisson terminée, attendre quelques minutes qu’elles refroidissent avant de retirer leur peau. Miracle, celle-ci s'enleve quasiment toute seule.

 

Jeter l'eau de cuisson

Last but not least, puisque la tendance globale est désormais à la récup', on réutilise le jus de cuisson des pommes de terre. «Pas en cuisine, plaisante le chef cuisinier, mais c'est très efficace pour laver le sol. Les pommes de terre contiennent de l'amidon qui a la propriété spécifique d’absorber le gras. C'est un remède de grand-mère idéal pour nettoyer un sol encrassé.» Comme quoi, la maxime «rien ne se perd, rien ne se crée, tout se transforme», attribuée à Lavoisier, est belle et bien vraie.

http://madame.lefigaro.fr


نظرات  (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی