مطالب آموزنده فرانسه فارسی

داستان و مقالات آموزنده به زبان فارسی و فرانسه

مطالب آموزنده فرانسه فارسی

داستان و مقالات آموزنده به زبان فارسی و فرانسه

در این سایت ترجمه حکایت ها و مقالاتی راجع به سلامتی و ورزش و یا زبان از فرانسه و گاهی انگلیسی آورده می شود . در مواردی اصل متن نیز ارائه می شود تا دانشجویان بتوانند متونی را به صورت ترجمه مقابله ای داشته باشند.

طبقه بندی موضوعی

۱ مطلب در تیر ۱۳۹۹ ثبت شده است

 

تحقیقی که در انستیتوی ملی بهداشت و تحقیقات پزشکی فرانسه و دانشگاه مونت پیلیه انجام گرفت بر ارتباط بین مصرف زیاد محصولات حاوی شکر و افزایش خطر ابتلا به آلزایمر در افرادی که از نظر  ژنتیکی مستعد ابتلا به این بیماری هستند  اشاره می کند

خلاصه

خطرالزایمر در نزد کسانی که قند می خورند دو تا سه برابر بیشتر است.

علت آن مقداربالقوه زیاد انسولین است.

 در این تحقیق که به مدت 12 سال طول کشید، نزدیک 2800 فرد مسن فرانسوی  بیش از 65 سال شرکت داشتند . هدف از این تحقیق ارزیابی عواملی بود که خطر ابتلا به بیماری فراموشی را افزایش می دهد. اگر عوامل ژنتیکی نقش مهمی در ایجاد الزایمر دارند پس عوامل محیطی مانند  رژیم غذایی نیز می تواند در این امر دخالت داشته باشد. و مجریان تحقیق الزایمر و فراموشی دقیقا این جنبه را در نظر داشتند. آنان بر مقدار مصرف شکر روزانه شرکت کنندگان در این تحقیق تمرکز کردند.

مطالعات قبلی روی حیوانات نشان داده است که نشاسته یا قندهای اضافه شده (ساکارز ، شربت گلوکز و فروکتوز) می تواند علائم مرتبط با بیماری آلزایمر را بدتر کنند و باعث توسعه بیشتر پلاکهای آمیلوئید در مغز ، عارضه ای که مشخصه این آسیب شناسی عصبی است.

 

این خطر در میان مصرف کنندگان قند دو تا سه برابر بیشتر است

تیم محققان گروه بیماران خود را از سه شهر انتخاب کردند تا این بیماران را مورد تجزیه و تحلیل و پیش بینی ژنتیکی قرار دهند و میزان مصرف قند و خطر ابتلا به فراموشی را در آنان را بررسی کنند. در مجموع 350 فرد با بیماری فراموشی پیدا شد که بیماریشان با عادت غذا خوردن  ومیزان مصرف قند مرتبط بود و به ویژه درخصوص افزایش بار قند خون (عامل غذا در افزایش قند خون بسته به میزان مصرف شده) بررسی شد.

در میان شرکت کنندگانی که عامل ژنی خطرناک نداشتند، تیم تحقیق هیچ ارتباطی بین بروز زوال عقل و مصرف قندها در صبحانه ، ناهار ، چای بعد از ظهر و شام مشاهده نکردند.

به طوردقیقتر  ، کسانی که ژن خطرناک دارند  در معرض خطر مربوط به آلل E4 ژن  APOE هستند، این ژن مسئول ظاهرشدن آلزایمر است. در بیمارانی که دارای این ژن هستند و عادت دارنددر میان دو وعده  یک میان وعده بخورند ، شروع زوال عقل می تواند دو تا سه برابر بیشتر باشد ، هر بار در هر قسمت اضافی معادل بار گلیسمی 30 گرم از یک نان باگت فرانسوی ایجاد می شود.

علت آن بیشتر شدن میزان انسولین است

 این خطرات بطور مجزا از چندین عامل بالقوه مانند مصرف انرژی روزانه ، فعالیت فیزیکی ، وجود عوارض جانبی و حتی پیروی از یک رژیم سالم مورد بررسی قرار گرفت .

هنوز مشخص نیست چرا خطرات ناشی از مصرف قند در این افراد تا زمان مشخصی پس از خوردن  بروز نمی کند. نویسندگانی که این تحقیق را منتشر کرده اند و سیلوین ارترو محقق  انستیتوی ملی بهداشت و تحقیقات پزشکی فرانسه که نظارت بر این تحقیق را بر عهده داشته است، به فرضیه  مقاومت در برابر انسولین معتقدند . " آسیبهای ممکن در اثر  دیابت نوع 2 و به وسیله    مصرف قندها".

این مطالعه نشان می دهد غذاهایی که در میان وعده ها خورده می شوند اغلب  کم چرب و فیبر دار هستند لذا خیلی سریع به وسیله اعضا بدن جذب می شوند و همین باعث ازدیاد انسولین در خون می شود .

محقق سیلوین اترور در این بیانیه  متذکر می شود " نهایتا،  تکرار روزانه  این پیک های  انسولین می تواند مقاومت به انسولین را در محیط و در مغز ایجاد کند. [یعنی مغز نسبت به انسولین حساسیت کمتری می یابد  و توانایی کمتری برای  استفاده از گلوکزپیدا می کند}  واز طریق  استرس اکسیداتیو {عدم‌تعادل بین رادیکال‌های آزاد و آنتی اکسیدان‌ها در بدن } و التهابات  این امر می تواند موجب پیشرفت بیماری فراموشی شود.

نتیجه علمی این تحقیق  نماینگر اینست که این نتایج راه را برای راهکارهای جدید پیشگیری باز می کند ولی باید توسط سایر تحقیقات  بر روی  جمعیت  مورد تایید قرار گیرد و با مطالعات تجربی عمیق تر گردد  تا درک بهتری از  پیوند میان  مصرف قندها ، مقاومت به انسولین و بروز زوال عقل حاصل گردد.

 

 

 

Les news de doctissimo

 

 

vendredi 19 juin 2020 - 10H27

Consommer trop de sucre pourrait favoriser

Une étude dirigée par des chercheurs français de l'Inserm et de l'université de Montpellier pointe un lien entre une consommation excessive de produits sucrés et un risque accru d'apparition d'Alzheimer chez les personnes qui présentent des prédispositions génétiques à la maladie.

 

Consommer trop de sucre pourrait favoriser le risque d'Alzheimer

Sommaire

 

    Deux à trois fois plus de risques chez au goûter les consommateurs de sucre

 

Pour cette recherche, près de 2800 Français âgés de plus de 65 ans ont été suivis sur une période de 12 ans, afin d'évaluer les facteurs susceptibles d'augmenter les risques de démence. Si les prédispositions génétiques jouent un rôle important dans la survenue d'Alzheimer, les facteurs environnementaux tels que l'alimentation peuvent également être impliqués. C'est précisément cet aspect que les auteurs de cette publication parue dans  Alzheimer's and Dementia ont exploré, en se focalisant sur la consommation de sucre journalière des participants.ics élevés d'insuline potentiellement en cause

De précédentes études réalisées chez l'animal ont montré que l'amidon ou les sucres ajoutés

(saccharose, sirops de glucose et de fructose) pouvaient aggraver les symptômes associés à la maladie d'Alzheimer et accélérer l'apparition de plaques d'amyloïdes dans le cerveau, qui caractérise cette pathologie neurodégénérative.

Deux à trois fois plus de risques chez les consommateurs de sucre au goûter

L'équipe de scientifiques qui a réalisé les travaux a sélectionné des patients issus de la cohorte  Trois Cités, afin d'analyser leurs prédispositions génétiques, leur consommation de sucres et le risque d'apparition de démence. Au total, 350 cas de démences liés aux habitudes alimentaires et plus particulièrement à l'apport en charge glycémique (capacité de l'aliment à élever la glycémie en fonction de la portion consommée) ont été étudiés

Chez les participants ne possédant pas de génotype à risque, l'équipe de recherche n'a décelé aucune association entre la survenue de démences et la consommation des sucres au petit-déjeuner, au déjeuner, au goûter et au dîner.

 

Plus précisément, le génotype à risque correspond à l'allèle E4 du gène APOE, responsable de l'apparition d'Alzheimer. Chez les patients possédant ce gène et habitués à prendre une collation à l'heure du goûter, l'apparition de démence pourrait s'avérer deux à trois fois plus fréquente, pour chaque portion supplémentaire équivalente à la charge glycémique de 30 grammes d'une baguette de pain.

Des pics élevés d’insuline potentiellement en cause

 

Ce risque a été évalué indépendamment de plusieurs facteurs potentiels de confusion tels que l’apport énergétique quotidien, l’activité physique, la présence de comorbidités ou encore le fait de suivre un régime alimentaire sain.

 

Reste à savoir pourquoi les risques associés à la consommation de sucre chez ces personnes ne se manifestent qu’au moment spécifique du goûter. Les auteurs de la publication envisagent l’hypothèse de l’insulinorésistance, « pathologie impliquée dans le diabète de type 2 et favorisée par la consommation des sucres », souligne Sylvaine Artero, chercheuse à l’Inserm qui a supervisé l’étude.

Les aliments consommés lors du goûter sont souvent pauvres en graisses et en fibres et sont absorbés beaucoup plus rapidement par l'organisme, ce qui déclenche un pic d'insuline dans le sang, suggère l'étude.

"Répétés quotidiennement, ces pics d'insuline pourraient induire à terme une insulinorésistance périphérique mais aussi cérébrale [dans laquelle le cerveau est moins sensible à l'insuline et moins capable d'utiliser le glucose] via le stress oxydatif et l'inflammation, ce qui favoriserait le développement des démences", explique Sylvaine Artero dans  un communiqué.

"Ces résultats ouvrent la voie à de nouvelles stratégies de prévention mais doivent être confirmés par d'autres études en population et approfondis par des études expérimentales, afin de mieux comprendre les liens entre la consommation des sucres, l'insulinorésistance et la survenue de démences", conclut la scientifique.

Ecrit par:

AFP/Relaxnews

Agence de Presse

۴ نظر موافقین ۰ مخالفین ۰ ۲۴ تیر ۹۹ ، ۱۱:۱۳
شهلا دوستانی